Samponul uscat – un truc rapid pentru aranjarea parului dupa ora de sport

Spalatul si aranjarea parului dupa ora de sport reprezinta o indeletnicire care iti ocupa mult timp, mai ales dimineata cand te grabesti la birou. Pe langa timp, pentru a obtine coafura dorita ai nevoie de produse de styling, de placa sau de ondulator, lucruri pe care nu le iei cu tine intotdeauna in geanta de sport. Mai mult depinzi si de numarul limitat de foehnuri care exista in vestiar.

Pentru a evita aceste neplaceri si pentru a castiga timp, coaforii recomanda samponul uscat. Acest produs este o spuma care se aplica la radacina, iti absoarbe reziduurile de sebum si iti permite sa prelungesti cu 1-2 zile timpii dintre samponari. Pe langa eliminarea reziduurilor, samponul uscat ofera parului o textura placuta si volum.

Modul cel mai eficient de folosire al samponului uscat, este de a crea carari din fata inspre spate, astfel incat spuma sa ajunga la radacina. Asigura-te ca inainte de a masa capul, ai aplicat samponul uscat in toate directiile.

In cateva minute parul tau va fi aranjat, iar tu vei fi pregatita pentru o noua zi, o intalnire cu prietenii la restaurantul vostru preferat sau pentru orice altceva ai avea in program.

Ii multumim pentru acest truc lui:
Claudiu Misa, Owner – Beauty Story Salon

 

*Sursa foto: http://www.brit.co/b/boxer-braids-4-ways/

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *